Amikor valaki hosszabb ideig kényszerül kórházban tartózkodni egy komoly betegség vagy műtét miatt, akkor az őt kezelő orvosok sem szívesen bocsájtják haza felügyelet nélkül. Amennyiben nem megoldható, hogy egy családtag esetleg ismerős a frissen felgyógyultért tudjon menni, abban az esetben is igénybe vehető a betegszállítás!

Tömegközlekedési eszközökkel nagyon megterhelő lenne az előtte hosszú ideig ágyban fekvő, legyengült szervezetű embereknek eljutniuk az otthonukba, különösképpen, ha idősebbekről van szó. Arról nem is beszélve, hogy sokszor egy a lakóhelytől sokkal távolabb található kórházban tudják csak elvégezni a szükséges kezeléseket, így az utazási idő igen hosszúra nyúlhat! A betegszállítás alatt jól felkészült szakértői csapattal utazhat, ami garantálja a biztonságos utazást.

Ha Önnek vagy egy családtagjának betegszállításra van szüksége, akkor nálunk keresve sem talál jobbat! Több éves tapasztalatunknak köszönhetően felkészültünk minden helyzet szakszerű megoldására! Kérdései lennének? Keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!