Ha azonnali betegszállításra van szükség, egyesek azt gondolják, hogy ezért a szolgáltatásért mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Amennyiben bennünket választ, nem kell emiatt aggódnia, ugyanis mi kedvező áron vállaljuk beteg vagy idős hozzátartozója szállítását a kezelésekre, kórházba.

A kedvező árakat főként azért tartjuk fontosnak az azonnali betegszállítással kapcsolatban, mert szeretnénk, ha ez a szolgáltatás bárki számára könnyedén elérhetővé válna. Velünk nem kell kompromisszumot kötni a várakozással az anyagiak miatt, és a jövőben is arra törekszünk, hogy megfizethető díjakat alakítsunk ki az ügyfelek számára. Így bármilyen sürgős esetről is legyen szó, a beteg rövid időn belül megkaphatja a megfelelő kezelést az adott intézményben.

Az azonnali betegszállítás segítséget nyújt bármilyen helyzetben! A szolgáltatással kapcsolatban a maximumot nyújtjuk: megbízható, felszerelt járművel érkeznek a helyszínre felkészült, tapasztalt munkatársaink. Hozzátartozója nálunk biztos kezekben lesz! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!