Betegen utazni nem lehet, csakis megfelelő felügyelet mellett. A hosszabb utak alkalmával különösen fontos, hogy a beteg szakértők társaságában legyen, hogyha valami probléma adódik, el tudják látni és segíteni az odaillő kezeléssel.

Előfordul, hogy egy betegnek több száz kilométer utazásra is szüksége van, mert a számára legjobb kezelést csak egy távolabbi kórházban, klinikán kaphatja meg. Ha Önnek vagy hozzátartozójának messzire kell utazni ahhoz, hogy gyógyulást remélhessen és jobban legyen, válasszon minket és a betegszállítást országosan!

Olyan járművekkel indulunk útnak, amik tökéletesen felszereltek és maximálisan megbízhatóak ahhoz, hogy egy hosszabb út alkalmával is lehessen rájuk számítani. Az otthonától a célállomásig szállítjuk a beteget és igény szerint vissza is visszük. A betegszállítás országosan akkor ajánlott megoldás, ha a beteg állapota nem teszi lehetővé az orvosi felügyelet nélküli utazást vagy a személyautóban nem lehetséges a kényelmes utazás.

Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén, és kollégáink minden lényeges információt megadnak Önnek országos betegszállításról!