Amikor egy hozzátartozót súlyos baleset ér vagy rosszul lesz, és emiatt sürgős orvosi ellátásra van szükség, a legtöbb helyen a családtagok igyekeznek maguk gondoskodni a beteg szállításáról. Gyakran jelentős idő eltelne, mire kiér a mentő, egy súlyos helyzetben pedig minden perc számít. A hozzátartozók reakciója érthető, azonban egyúttal rendkívül kockázatos is. Egy személygépjárműben nem tudnak olyan körülményeket teremteni a szállításhoz, ami a beteg számára igazán biztonságos lenne. Amennyiben Ön nem szeretné veszélybe sodorni a beteget, inkább bízza ránk a sürgősségi betegszállítást!

sürgősségi betegszállítást megfelelően felszerelt, speciális járművel végezzük, így a beteget biztonságban tudjuk szállítani. Emellett mindent megteszünk azért, hogy a lehető legrövidebb időn belül kiérjünk a helyszínre, így a családnak nem kell olyan döntést hoznia, ami esetleg rontana az amúgy is kellemetlen szituáción.

A strong>sürgősségi betegszállítást bízza szakértőkre! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!