A térítéses betegszállítás minden helyzetben megbízható szolgáltatás. A biztosított egészségügyi szolgáltatások minden beteg számára járnak, de sajnos ez nem jelenti azt, hogy minden alkalommal számíthatnak is arra, hogy megfelelően ellátják őket. Ennek az oka sok esetben az egészségügy túlterheltsége, ami kiszámíthatatlanná teszi az olyan dolgok igénylését is, mint amilyen a betegszállítás.

Önnel is előfordult már, hogy mentőt hívott vagy a kórházba szeretett volna eljutni, elkísérni egy hozzátartozóját, de egyszerűen nem volt kapacitása erre az illetékes kórháznak? A térítéses betegszállítással ilyesmi nem fordulhat elő. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen térítéses betegszállítást, amikor biztosra szeretne menni! Pontosan érkezünk, udvarias és hozzáértő kollégák felügyelete mellett  szállítjuk el ügyfeleinket a megadott címre.

Bármikor, bárhol az országban számíthat ránk! Hívja a térítéses betegszállítást Budapestről és nem kell hiába várnia vagy óriási késéssel, mogorva egészségügyi dolgozókkal számolnia!