A betegség sosem jó dolog, senki sem örül, amikor be kell mennie a kórházba, legyen szó akár csak egy vizsgálatról is, főleg ha a bejutás valamilyen okból nem megoldható. Lehet ez bármilyen betegség okozta mozgáskorlátozottság, vagy a puszta kor emelte akadályok. Sokat segít a helyzeten azonban az őrzött betegszállítás!

Az őrzött betegszállítást igénybe véve Ön teljes biztonságban juthat el a kórházba, kizárólag szakképzett ápolókkal és sofőrökkel dolgozunk, így ha bármi probléma merülne fel utazás közben, azonnali ellátást kap. Ennél fogva nem csak vizsgálatra szállítást van módunk vállalni, de a komolyabb esetekhez is bátran hívhat minket, mivel a betegségek és balesetek nem válogatnak, a nap bármely szakában elérhetőek vagyunk! Ha nagyobb távot kell megtennie a kórházig, és egy olyan járművel szeretné ezt kivitelezni, aminek felszereltsége a legnagyobb biztonságérzetet adja Önnek, akkor mi vagyunk a jó választás!

Ha Önnek is őrzött betegszállításra van szüksége, vegye igénybe cégünk szolgáltatását! Maximális biztonságban és hozzáértő személyzettel teheti meg az utat a kórházig. Kérdéseivel bátran keressen minket a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken!